Argitoidud

Ahjuräimed tomatimahlas

Keskmine hinne: 2.12 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Tiina Lebane
Kõige lihtsama räimeroa valmistamiseks on õigupoolest vaja ainult räimi ja tomatimahla, mõned meelepärased maitseandjad lisaks.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Raputa ahjuvormi põhja pisut hakitud peterselli.

2. Eemalda räimedelt selgroog, keera  leed rulli ja lao vormi. Raputa peale soola ja pipart. Puista rullidele pool järelejäänud hakitud petersellist ja vala üle tomatimahlaga.

3. Küpseta eelsoojendatud 200kraadises ahjus umbes 30 minutit. Raputa roog üle viimase peterselliportsuga ja söö kohe.

Vahelduseks võid lasta ahjuräimedel maha jahtuda, seejärel need külma maitsestuma tõsta ja järgmisel päeval koos rukkileivaga nautida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
VAESUS JA VILETSUS,,2015 25.apr 2015 09:26
1, NO KOHA KALA JA ANGERJAS PEAKS IKKA PUHKEPÄEVA TOIT OLEMA ??? 2..;AGA SEE VAESEKS KOORITUD RAHVAS ,,KÄIB JUBA PÄRNUS --MÕRRA RÄIME KOTTIDEGA VIIMAS,, SEAL JU SAAB 1€ KILO
1