Argitoidud

Krõmpsuga odrajahupuder

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hommikusöök – hea päeva algus Autor: Raili Mikk
Seesamiseemned annavad pudrule mõnusa krõmpsu. Võimalusel kasuta mahepõllunduse odrajahu, milles on säilinud kõik odratera väärtuslikud omadused.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta vedelik keemiseni. Nirista hoogsalt kloppides sisse odrajahu ja seesamiseemned ning maitsesta soolaga.

2. Keeda madalal kuumusel 10 minutit.

3. Serveeri pruunistatud sibula, peekoni või võisilmaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
monika 12.okt 2015 22:27
klopitud odrajahu putru tegi mulle vanaema,sel ajal ei olnud küll saadav seesamiseemneid...-
sai tehtud sealiha küljelihast, kõrned...küll oli maitsev!
1