Argitoidud

Grillitud lest küüslauguvõiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõne minutiga valmiva kalaroa võlu peitub lihtsuses ja naturaalsuses – ei midagi keerulist ega liigset.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika lestadel uimed ära. Hõõru kalad meresoolaga mõlemalt poolt kokku ja pane küpsetusplaadile, tume nahapool peal. Piserda oliiviõliga.Tõsta kuuma, 220–230-kraadisesse ahju ja küpseta grillrežiimil 5 minutit, kuni kala on läbiküpsenud ja liha lööb luudelt lahti.

2. Kuumuta pannil võid, kuni see hakkab kergelt pruunistuma, lisa õhukeselt viilutatud küüslauk ja kuumuta see helepruuniks. Tõsta pann pliidilt, lisa sidrunimahl ja hakitud petersellilehed, sega läbi.

3. Pane potti spinatilehed, lisa sorts õli ja kuumuta spinat pehmeks. Lisa näpuotsaga soola. Serveeri kala spinatipadjal ja nirista peale küüslauguvõi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa