Argitoidud

Vahemerelik kalasupp küüslaugusaiaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kala ja krevettidega supp pakub vürtsist elamust. Tiheda lihaga kala ja õrnad krevetid on supi sisse sobiv komplekt.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta õli kastruli põhjas, lisa sibulaviilud ja kuumuta neid nõrgal kuumusel 5 minutit, kuni pehmenevad. Sega hulka küüslauguviilud ja hakitud tšilli ning hauta paar minutit. Lisa tomatipüree ja tükeldatud tomatid.

2. Suurenda kuumust ja lase keeda 10–15 minutit, aeg-ajalt sega. Vala potti vein ja keeda 10 minutit, kuni enamjagu sellest ära keeb. Lisa kalapuljong ja 2–3 riba apelsinikoort.

3. Lõika kalafilee tükkideks ja kuumuta nõrgal tulel 5 minutit. Lisa krevetid ja kuumuta läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Raputa peale hakitud peterselli.

4. Küüslaugusaiad: nirista saiaviiludele õli ja küpseta need pannil või ahjus krõbedaks ja kuldpruuniks. Hõõru poolitatud küüslauguküünega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa