Argitoidud

Krõbedad kalapulgad

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Krõbedas koorikus kala koos maitseka kastmega sobib ka neile, kes kala väga ei armasta, ka lastele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kalafilee ribadeks ja tupsuta majapidamispaberiga kuivaks.

2. Sega maisitärklis ja -manna, maitsesta soola ja pipraga. Keera kalaribasid segus, kuni need on igast küljest puruga koos.

3. Kuumuta õli pannil ja prae kalapulki 5–6 minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta pannilt ja nõruta
majapidamispaberil.

4. Valmista kaste: sega hapukoore hulka hästi peeneks hakitud tšillikaun ja basiilikulehed. Maitsesta sojakastme ja laimimahlaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tuluke 07.sept 2015 13:10
Selveris on tursafilee täitsa olemas, aga maisitärklis?
max 06.sept 2015 06:36
Huvitav on see, et kust saada tursafileed??
1