Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Krõbedad kalapulgad

Argitoidud

Krõbedad kalapulgad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbedas koorikus kala koos maitseka kastmega sobib ka neile, kes kala väga ei armasta, ka lastele.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
600 g Tursafilee
1 spl Maisitärklis
1.5 spl Maisimanna
3 spl Õli
200 g Riis
Sool
Must pipar
KASTE
1 tk Punane tšilli
Basiilikulehed
3 spl Sojakaste
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1.5 dl Hapukoor
1. Lõika kalafilee ribadeks ja tupsuta majapidamispaberiga kuivaks.

2. Sega maisitärklis ja -manna, maitsesta soola ja pipraga. Keera kalaribasid segus, kuni need on igast küljest puruga koos.

3. Kuumuta õli pannil ja prae kalapulki 5–6 minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta pannilt ja nõruta
majapidamispaberil.

4. Valmista kaste: sega hapukoore hulka hästi peeneks hakitud tšillikaun ja basiilikulehed. Maitsesta sojakastme ja laimimahlaga.

KOMMENTAARID

tuluke 07.sept 2015 13:10
Selveris on tursafilee täitsa olemas, aga maisitärklis?
max 06.sept 2015 06:36
Huvitav on see, et kust saada tursafileed??
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes