Argitoidud

Lõhe-kartulikotletid tartar-kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtne ja soodne, aga maitseb luksuslikult. Poest leiad lõhest või valgest kalast hakkmassi.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + 30 minutit külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata kalamass. Tambi kartulid pudruks ja sega hulka koos majoneesi, sidrunikoore ja hakitud maitserohelisega. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Vormi kotletid, paneeri riivsaias ja pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi.

2. Valmista kaste: sega majonees ja creme fraiche, sega mädarõigas ja sinep, lisa tükeldatud kapparid, peeneks hakitud sibul ja hakitud petersell.

3. Sega läbi. Prae kotlette pannil õlis keskmisel kuumusel kummaltki poolt 5–7 minutit.

Serveeri kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa