Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjulõhe kurgi, sibula ja creme fraiche’iga

Argitoidud

Ahjulõhe kurgi, sibula ja creme fraiche’iga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Klassikaline lõhe on alati hea.

üle 60 min

10 minutit + 20–30 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
800 g Lõhefilee
Hakitud till
2 tk Marineeritud kurk
1 tk Keskmine sibul
2 dl Creme fraiche'i
1 spl Mädarõigas
Sool
Must pipar
Hakitud till
1. Haki marineeritud kurgid ja sibul. Sega creme fraiche mädarõikaga. Tõsta kalafilee ahjuvormi, nahapool all.

2. Maitsesta soola, pipra ja tilliga. Pane fileele hakitud sibul ja marineeritud kurk. Sega creme fraiche ja mädarõigas ning pane see fileele katteks. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit, olenevalt  filee paksusest.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes