Argitoidud

Täisterapenned punapeedipestoga

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Peedipesto on üks suurepärane kaste – sellega saab maitsestada ahjus küpsetatud maitsvaid bruschettasid ehk krõbesaiu, seda võib määrida kuumadele võileibadele koos juustuga ning segada spagettidega kiireks ja tervislikuks õhtusöögiks. Sellise õhtusöögi valmistad 15 minutiga, kui peet on juba enne ära keedetud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda penned rohkes soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ehk al dente. Samal ajal koori keedetud peet ja küüslauguküüned, tükelda ja pane minilõikurisse või köögikombaini. Püreesta ühtlaseks koos poole koguse õliga.

2. Lisa pähklid, basiilik ja ülejäänud õli, püreesta ühtlaseks. Sega hulka riivitud juust ja jahvata veskist peale musta pipart, maitsesta soolaga.

3. Nõruta keedetud penned ja sega hulka pesto. Naudi kohe, kuumalt, serveerides rooga riivitud Parmesani, basiiliku ja pähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa