Argitoidud

Sibulamoosiga maks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Silva Soobik
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sega paksupõhjalises potis õli, sibulaviilud ja suhkur. Hauta tasasel tulel 15 minutit, kuni sibul pehmeneb. Lisa palsamiäädikas, vein, sool ja loorberileht ning hauta nõrgal tulel nii kaua, et sibul on pehme ja vedelik aurustunud. Selleks kulub umbes 1 tund. Maitseks võid lisada kaneeli, aniisi või nelki.

2. Lõika maks viiludeks ning prae õrnalt mõlemalt poolt, lisades alguses pipart ning praadimise lõpus soola. Maks võiks jääda keskelt õrnalt roosa. Aseta maks taldrikule ning kata sibulamoosi ja maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa