Argitoidud

Vahemereline köögiviljasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
Köögiviljasupp nagu köögiviljasupp ikka, aga Vahemere maade köögis väga levinud ürt tüümian annab sellele hoopis uue meeldiva maitsenüansi. (Ja kui just kuidagi teisiti ei saa, prae hulka pisut hakkliha.)
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta purustatud tomateid paar minutit potis. Siis murenda hulka puljongikuubik ning lisa vesi, värske tüümian, ürdisegu ja sool.

2. Tükelda köögiviljad võimalikult väikesteks tükkideks ja vala leeme sisse. Lase supp keema ja hauta tasasel tulel umbes 45 minutit.

3. Supp on valmis, kui lillkapsas on peaaegu püreestunud ja supi tummisemaks muutnud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa