Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalkunipada

Argitoidud

Kalkunipada

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kalkuniliha on tervislik ja maitsev. Normandia õunasiider annab sellest tehtud pajaroale hapuka maitse, mida täiendab mõnusalt värske salvei.
20-40 min
Retsept
portsjonile
600 g Kalkuniliha
1 tk Sibul
3 dl Kuiv Normandia õunasiider
1 tk Õun
2 tk Tomat
2 dl Rõõsk koor 35%
Hele kastmepaksendaja
2 spl Hakitud lehtpetersell
5 tk Värske salveileht
Või
Sool
Must pipar
1. Tükelda kalkuniliha ja pruunista pannil võis igast küljest, maitsesta soola-pipraga. Pruunista ka hakitud sibul. Pane liha ja sibul suurde potti. Lisa siider ja hauta 5 minutit. Sega hulka kuubikuteks lõigatud õun ja tomatid ning vahukoor.

2. Keeda tasasel tulel veel mõni minut. Timmi pajaroog kastmepaksendajaga sobiva paksuseni.

3. Puista üle hakitud peterselli ja salveiga. Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes