Argitoidud

Kalkunipada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Kalkuniliha on tervislik ja maitsev. Normandia õunasiider annab sellest tehtud pajaroale hapuka maitse, mida täiendab mõnusalt värske salvei.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda kalkuniliha ja pruunista pannil võis igast küljest, maitsesta soola-pipraga. Pruunista ka hakitud sibul. Pane liha ja sibul suurde potti. Lisa siider ja hauta 5 minutit. Sega hulka kuubikuteks lõigatud õun ja tomatid ning vahukoor.

2. Keeda tasasel tulel veel mõni minut. Timmi pajaroog kastmepaksendajaga sobiva paksuseni.

3. Puista üle hakitud peterselli ja salveiga. Serveeri keedetud riisi ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa