Argitoidud

Lõhekiusatus

Keskmine hinne: 3.16 Allikas: Lõhe ja forell. Kuninglikud kalad meie köögis Autor: Lia Virkus
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + 1 tundi külmas

Kogus: 4 portsjonit
1. Määri ahjuvorm(id) võiga. Kasuta 1 suurt või 4 väikest vormi.

2. Lõika kartulid ja sibul õhukesteks viiludeks ning lõhe väiksemateks tükkideks.

3. Lao vormi kihiti kartuleid, sibulat, lõhet ja tilli. Maitsesta kihte soola ja musta pipraga. Kui kasutad suitsulõhet, ole soolaga ettevaatlikum.

4. Vispelda munad piima ja koorega lahti, kalla vormi(de)sse ning lase vähemalt tund aega külmas seista.

5. Eelkuumuta ahi 225 kraadini. Laota vormi pinnale võitükikesi ja pärlsibulaid. Küpseta umbes 25 minutit või kuni muna-piim on hüübinud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merle 13.sept 2015 20:23
Maitses väga hästi! Lapsed sõid ka. Eriti mõnusad olid pärlsibulad, mis levitasid head lõhna ja andsid maitset ka!
1