Argitoidud

Risoto toortatra ja seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Risotost inspiratsiooni saanud tatraroog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta hakitud sibulat potis 2 sl õlis,kuni see on pehme. Lisa hakitud küüslauk ja sega paar minutit. Lisa tatar ja kuumuta segades 1–2 minutit, seejärel hakka järk-järgult lisama puljongit, tatart samal ajal edasi segades. Jätka u 20 minutit, kuni tatar on valmis, aga osutab hamba all õige pisut vastupanu.

2. Puista jämedalt tükeldatud seened ahjupannile, vala üle ülejäänud õliga ning lisa tüümian. Sega ja küpseta 180kraadises ahjus umbes 10 minutit.

3. Valmis tatrasegule lisa seened, Parmesan ja spinat. Soovi korral poeta igale portsule kreemjat kitsejuustu ja jahvata peale musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa