Argitoidud

Küüslaugused räimepihvid köögiviljasalati ja jogurtikastmega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta pannil porrut ja küüslauku paar minutit väheses õlis. Lao pooled räimefileedest küpsetuspaberile, nahk allpool. Maitsesta ja tõsta peale porru-küüslaugusegu ning viska sekka mõni tillioks. Laota peale teine osa fileedest, jättes nahaosa seekord peale.

2 Vajuta räimepooled kergelt kokku ja kasta munasegusse. Seejärel keeruta rukkijahus. Prae räimepihvid pannil või ja õli segus kuldpruuniks.

3. Juurde sobib maitsestamata jogurtist kaste, mis maitsestatud soola, tilli, vähese sinepi ja mädarõikaga mädarõikaga. I-le täpiks lisa sortsuke head külmpressõli.

4. Riivi või haki kõik koostisained peale peedilehtede või rukola. Sega kokku kaste ja vala köögiviljadele. Lase 10 minutit marineeruda. Lõpuks sega hulka salatilehed ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
B 11.apr 2015 13:20
Kastme koostisosades jogurtit polegi.
Siiri Kirikal 24.märts 2015 10:29
Suur tänu Kati! Nüüd sai koma õigess ekohta ja kirja õige kogus rukkijahu.
KATI 23.märts 2015 14:22
Kas rukkijahu kogus on ikka õige?
1