Argitoidud

Jogurtitoorjuust

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lähis-Idast pärinev igivana toorjuust, mis maitseb hõrgult ja on lihtne valmistada. Naudi hea oliiviõli, pistaatsiapähklite ja ürtidega.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Maitsesta jogurt soolaga, tõsta lusikaga marliga vooderdatud sõelale kausi peal ja jäta ööpäevaks külmkappi nõrguma. Kata pealt kinni.

2. Serveerides sega soovi korral hulka 1 purustatud küüslauguküüs. Kummuta jogurtijuust taldrikule, vajuta keskele süvend ja nirista oliiviõli peale.

3. Puista juustule tükeldatud pistaatsiapähkleid ja hakitud värskeid ürdilehti. Naudi värske ciabattaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa