Argitoidud

Jogurtitoorjuust

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lähis-Idast pärinev igivana toorjuust, mis maitseb hõrgult ja on lihtne valmistada. Naudi hea oliiviõli, pistaatsiapähklite ja ürtidega.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Maitsesta jogurt soolaga, tõsta lusikaga marliga vooderdatud sõelale kausi peal ja jäta ööpäevaks külmkappi nõrguma. Kata pealt kinni.

2. Serveerides sega soovi korral hulka 1 purustatud küüslauguküüs. Kummuta jogurtijuust taldrikule, vajuta keskele süvend ja nirista oliiviõli peale.

3. Puista juustule tükeldatud pistaatsiapähkleid ja hakitud värskeid ürdilehti. Naudi värske ciabattaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa