Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Köögiviljakotletid tzatzikiga

Argitoidud

Köögiviljakotletid tzatzikiga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väga maitsvad taimsed kotletid sobivad hästi kreekapärase tzatzikikastmega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Kikerherned või punased kidney-oad
2 dl Konserveeritud või külmutatud mais
200 g Porgand
1 tk Sibul
1 tk Sidrun
2 dl Fetajuust või riivitud juust
200 g Riivitud suvikõrvits
2 tk Muna
1 dl Riivsai
1 dl Maitsestamata Türgi jogurt
1 spl Mesi
Külmpressitud oliiviõli praadimiseks
TZATZIKIKASTE
3 dl Türgi jogurt
200 g Riivitud värske kurk
2 tk Pressitud küüslauguküüs
1 spl Värskelt pressitud sidruni mah
Sool
Must pipar
Hakitud värske münt
1. Nõruta kikerherned või oad, loputa külma veega ja purusta köögikombainis. Nõruta mais, kui kasutad seda konserveerituna.

2. Koori ja riivi porgand ja sibul. Riivi sidrunilt koor, purusta feta kahvliga. Sega kõik ained omavahel. Lase tainal paisuda 15 minutit.

3. Valmista samal ajal kaste. Riivi kurk ja pigista vesi välja. Sega kõik kastmeained ja lase maitsestuda külmas.

4. Küpseta väikesed kotletid pannil oliiviõlis ja naudi koos kastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes