Argitoidud

Kirsi-jogurtitrifle

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kerge, hapukas ja lahe jogurtimagustoit, mida tasub valmistada kõrgemasse klaasnõusse, kust kaunid kihid välja paistavad
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega jogurt kohupiima, siirupi ja külmutatud kirssidega (peotäis kirsse jäta külma – kaunistamiseks).

2. Tõsta ka kaks küpsist kaunistuseks kõrvale. Murenda 1/3 ülejäänud küpsistest klaaskausi põhja, laota peale 1/3 jogurti-kirsikreemist. Murenda peale teine kolmandik küpsistest ja teine kolmandik kreemist. Veel viimane kolmandik küpsiseid ja viimane osa kreemist. Pudista peale paar küpsist ja tõsta fooliumiga kaetult
mõneks tunniks külma maitsestuma.

3. Vahetult enne serveerimist kaunista kõrvalepandud kirssidega ja nirista peale veidi vahtrasiirupit
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa