Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kodujuustu-suitsukana vorm

Argitoidud

Kodujuustu-suitsukana vorm

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlase toidu võid valmis küpsetada ühes suures vormis või hoopis väikestes ahjuvormides, mida on mugav igale sööjale personaalselt serveerida. Ahjusoe roog maitseb hästi värske salatiga.

40-60 min

15 minutit + 30 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
50 g Või
400 g Kodujuust
200 g Kohupiimakreem
4 tk Muna
4 tk Tomat
Hakitud petersell
300 g Suitsukanakints
Õli
150 g Riivjuust
Sool
Must pipar
1. Sulata või, sega kodujuustu ja kohupiimakreemiga, klopi hulka munad. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Määri vorm(id) õliga. Haki tomatid ja jaga vormide põhja. Maitsesta soola ja pipraga, raputa peale hakitud peterselli.

3. Haki suitsukana ja jaga vormidesse. Tõsta peale kodujuust.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, raputa peale riivjuust ja küpseta veel 10 minutit.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga