Argitoidud

Õunakrõbedik kaerahelvestega

Keskmine hinne: 3.91 Allikas: Õunaia maitsed Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õunad sektoriteks. Pane õunasektorid potti ning lisa fariinsuhkur, maitseained ja vesi. Kuumuta keemiseni ja hauta õunad pehmeks (6–7 minutit), kuid mitte pudiks.

2. Sulata või pannil. Pruunista selles kaerahelbed ja riivsai suhkruga. Kuumuta segades mõni minutit, kuni kaerahelbed on krõbedad. Vala õunad võiga määritud ahjuvormi ja tõsta peale kaerahelbesegu.

3. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri soojalt vanillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa