Argitoidud

Spinatipasta seedermänniseemnetega

Keskmine hinne: 2.9 Allikas: Maccheroni! Sööjad ootavad pastat! Autor: Kaie Mei
Pealtnäha lihtsa pastaroa krooniks on isevalmistatud spinatipasta. Loomulikult õnnestub selle retsepti eeskujul valmistada ka tööstuslikult valmistatud versioone, sest seedermänni- või piiniaseemned sobituvad mistahes pastaga. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane pasta keema soolasesse vette. Arvesta, et värske pasta keeb üksnes 2–3 minutit.

2. Samal ajal rösti seedermänniseemned kuival pannil ühtlaselt kuldseks.

3. Tõsta juurde valmis pasta, lisa juust, õli ja nii palju pastakeeduvett, et saaksid paraja mahlasusega pastaroa.

4. Sega hästi läbi ning serveeri eelsoojendatud taldrikutelt. Soovi korral täienda maitset veel õliga. Naudi kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa