Argitoidud

Soe kinoasalat spinati, avokaado, vutimunade ja mozzarellaga

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Anni Arro
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Kalla kinoa kaussi ja lase külm vesi peale. Sega korralikult läbi, et kinoad kattev saponiin eralduks. Saponiin võib anda kinoale mõru meki ja muudab keeduvee sogaseks. Parem on kinoa igaks juhuks ära loputada. Nõruta tihedal sõelal ja kalla potti. 1 klaasi kinoa kohta lisa 2 klaasi vett ja 1 väike teelusikas soola. Lase veel keema tõusta ja keeda umbes 15 minutit, kuni vesi on täielikult aurustunud. Kui kinoa on juba valmis, ent vett jääb üle, siis nõruta see ära. Üle ei tasu kinoad keeta, siis saate kleepuva pudru. Valmis kinoa on poolkrõmps – prõksub hamba all nagu kalamari.

2. Sulata pannil või ja lisa spinat. Prae minutike. Lisa pannile kinoa ja sega kõik ilusti läbi. Maitsesta soolaga.

3. Koori avokaado ja lõika kuubikuteks. Lisa suts oliiviõli, sidrunimahla ja soola. Sega läbi ja lisa kinoale.

4. Maitsesta kinoad vajadusel veel soola ja pipraga, lisa sorts head oliiviõli ja jaota kogus kahe taldriku vahel.

5. Keeda ja koori vutimunad, poolita ja aseta taldrikule. Kõige peale viiluta mozzarella ja puista üle idudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa