Argitoidud

Panniroog kinoa ja kanaga

Keskmine hinne: 3.39 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Keeda soolaga maitsestatud vees kinoa.

2. Haki küüslauk, viiluta suvikõrvits, päikesekuivatatud tomatid ja kanaliha.

3. Kuumuta pannil õlis hakitud küüslauk.

4. Lisa kanaliha ja pruunista kergelt.

5. Lisa suvikõrvits ja päikesekuivatatud tomatid.

6. Viimasena lisa keedetud kinoa.

7. Kuumuta panniroog läbi ning maitsesta soola ja pipraga.



HEA TEADA!

* Roa hulka võid lisada näiteks rukolalehti, peterselli, basiilikut või muud rohelist.

* Kinoa võid valmistada ka kanapuljongiga, nii tuleb roog rikkalikuma maitsega. Küll vähenda sellisel juhul lisatava soola kogust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
reiekas 21.apr 2016 17:13
Päris omapärane toit sai. Lisasin basiilikut ja värskeid kirsstomateid ka praadimise lõpus. Vaatame, kas mees ka sööb :)
1