Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kiirpuder toortatrast

Argitoidud

Kiirpuder toortatrast

Tatratoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Puder valmib lihtsalt ja kiirelt. Tatras säilib sellisel moel valmistamisel rohkem vitamiine. Sobib hästi, kui pole pliiti, vaid ainult vee keetmise võimalus (näiteks reisil, pikemal autosõidul jne). Lisandiks sobib hästi ka kuivatatud metsaseentest jahu.

kuni 20 min

20 minutit + 30 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
1.5 dl Toortatra peentang
1 spl Külmpressoliiviõli või sulavõi
Maitseained
Soovi korral (öko) puljongikuubik
50 g Konserveeritud tuunikala või lõhe
1. Puista tangud supitaldrikusse või kaussi ning vala peale nii palju keevat vett, et seda oleks umbes 2 cm üle tatra pinna.

2. Lisa maitse järgi soola, oliiviõli või sulavõid.

3. Kata kauss kaane või taldrikuga ja lase seista 10‒20 minutit. Koos keeva veega võib lisada kala- või köögiviljapuljongikuubikuid.

4. Valmis pudrule lisa soovi korral konserveeritud kala või seenejahu.

KOMMENTAARID

viira 19.apr 2015 17:30
Nii kähku pole proovinud,ise panen terveks ööks kampsuni sisse sooja.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke