Argitoidud

Lillkapsasupp suitsujuustuga

Keskmine hinne: 2.37 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Haki küüslauk ja sibul ning kuumuta poti põhjas võis.

2. Haki lillkapsas väiksemaks ja lisa koos puljongiga potti.

3. Keeda, kuni lillkapsas on peaaegu pehme, ja lisa seejärel piim ning juust.

4. Jätka keetmist, kuni lillkapsas on pehme.

5. Püreesta poti sisu ühtlaselt kreemjaks supiks.



HEA TEADA!

* Kui muudes toitudes olen kasutanud vaid lillkapsaõisikuid, mis valmivad kiiresti ja on eriti pehme maitsega, siis supis võid ära kasutada ka kapsa jämedamad varred.

* Supi hulka võid lisada ka sellerit ja porrut. Lillkapsa maheda maitsega sobib hästi kokku ka sinihallitusjuust. Puljongina eelista köögivilja- või kanapuljongit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa