Argitoidud

Spinatipasta

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Maccheroni! Autor: Kaie Mei
Valmistusaeg: üle 60 min
ligi 300g tainast

Pasta valmistamine käsitsi
1. Sõelu jahu töölaua keskele kuhja ja tee keskele piisavalt suur süvend, et sellesse munad ära mahuksid.

2. Klopi munad kausis kergelt lahti, lisa näpuotsaga soola.

3. Vala munad (ja värvivad ained) jahusüvendisse ning alusta taina moodustamist sel moel, et ühendad keskelt sõrmeotstega segades muna vähehaaval jahuga – kasuta sõrmi „visplina“. Mida pehmem tainas alguses on, seda ühtlasema tulemuse saad.

4. Kui tainast saab juba vormida palli, siis suru seda tugevalt käte abil tainalaual ühtlasek ning töötle seda nii 10 minutit. Kui tundub, et tainas on liiga kõva või sitke, lisa pisut vett. Valmis taina pind on kortsudeta ja meenutab siidi.

5. Jäta tainas niiske rätiku või toidukile sisse mähitult 20–60 minutiks jahedasse „rahunema“.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa