Argitoidud

Kana virsiku-estragonikastmega

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Söö end saledaks Autor: Tiina Lebane
Magusate virsikute ja mõrkja estragoni kooslus mahedamaitselise kanafilee peal on maitseelamus! Tõestab taas, et ka jälgitud kalorsusega roog võib keele alla viia. Katseta virsikute asemel ka aprikooside ja veini asemel mahlaga, millele on lisatud veidi äädikat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Aseta kanafileed tööpinnale ja suru kämblaosaga peale, nii et fileed jäävad võimalikult ühtlase paksusega.

2. Lõika mõlemad fileed horisontaalselt pooleks, raputa peale soola ja pipart ning veereta jahus. Üleliigne jahu raputa ära.

3. Kuumuta pannil õli ja prae kõik 4 fileetükki mõlemalt poolt isuäratavalt kuldseks.

4. Kastme valmistamiseks vala vein kastrulisse ning lisa hakitud sibul ja väikesteks tükkideks lõigatud virsikud. Hauta kaane all kuni sibul on pehme. Maitsesta soola, pipra ja estragoniga, soovi korral lisa pisut suhkrut.

5. Serveeri roog keedetud kinoa või (soovitavalt pruuni) riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa