Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kana virsiku-estragonikastmega

Argitoidud

Kana virsiku-estragonikastmega

Tiina Lebane Söö end saledaks
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristi Metsa
Magusate virsikute ja mõrkja estragoni kooslus mahedamaitselise kanafilee peal on maitseelamus! Tõestab taas, et ka jälgitud kalorsusega roog võib keele alla viia. Katseta virsikute asemel ka aprikooside ja veini asemel mahlaga, millele on lisatud veidi äädikat.

20-40 min

Retsept
portsjonile
Sool
Värskelt jahvatatud pipar
1 spl Nisujahu
1 spl Õli
2 tk Kanafilee
KASTE
1.5 dl Valge vein
1 tk Keskmine sibul
3 tk Poolik kompotivirsik
Sool
Sidrunipipar
2 spl Värskelt hakitud estragon
1 tl Suhkur (soovi korral)
1. Aseta kanafileed tööpinnale ja suru kämblaosaga peale, nii et fileed jäävad võimalikult ühtlase paksusega.

2. Lõika mõlemad fileed horisontaalselt pooleks, raputa peale soola ja pipart ning veereta jahus. Üleliigne jahu raputa ära.

3. Kuumuta pannil õli ja prae kõik 4 fileetükki mõlemalt poolt isuäratavalt kuldseks.

4. Kastme valmistamiseks vala vein kastrulisse ning lisa hakitud sibul ja väikesteks tükkideks lõigatud virsikud. Hauta kaane all kuni sibul on pehme. Maitsesta soola, pipra ja estragoniga, soovi korral lisa pisut suhkrut.

5. Serveeri roog keedetud kinoa või (soovitavalt pruuni) riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke