Argitoidud

Rabarberiga küpsetatud lõhefilee

Keskmine hinne: 3.17 Allikas: Rabarberitoidud Autor: Pille Enden
Põnev kooslus kalast ja rabarberist pakub uudse maitseelamuse. Valmistada saab seda rooga nii ahjus kui grillil. Rabarberikoguse osas tasub järgida oma sisetunnet.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Maitsesta kalafilee soolaga, raputa peale hakitud tilli ja tõsta fooliumile.

2. Haki rabarberid hästi väikesteks kuubikuteks ja kata nendega kala. Lao peale õhukesed võiviilud.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus lahtiselt 20 minutit või grillil umbes 10 minutit.

4. Kalla peale vein, sule foolium ja küpseta veel 5 minutit.

5. Kastmeks sega hapukoor, majonees, peeneks hakitud marineeritud kurk ja till. Serveeri kala kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa