Argitoidud

Welsh Rarebit ehk juustusai

Keskmine hinne: 4.36 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Selle pika ajalooga roa algupärane nimi oli Welsh rabbit ehk Walesi jänes. Roog ise kujutab aga intensiivse maitsega kuumalt serveeritavat juustusaia.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Kuumuta ahi grillrežiimil 230 kraadini. Pane saiad ahjuplaadile ja rösti mõlemalt poolt kuldpruuniks. Selleks kulub 30–40 sekundit kummaltki poolt.

2. Sega kastrulis riivjuust ja õlu. Kuumuta, kuni juust ära sulab. Lisa sinep, sool, harilik ja Cayenne’i pipar ning klopi läbi.

3. Lõika kõik saiad diagonaalselt pooleks ja lao ahjuvormi. Vala peale juustu-õllesegu, nii et saiad oleks kaetud.

4. Küpseta grillrežiimil u 2 minutit, kuni juust mullitab. Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa