Argitoidud

Coronation Chicken ehk Kroonimiskana

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
See kõlava nimega roog on loodud kuninganna Elizabeth II kroonimispeoks 1953. aastal. Karrimaitselises roas kasutataks tavaliselt ära järelejäänud kanaliha. Seda rooga võid serveerida nii iseseisva salatina, võileiva vahel kui ka ahjukartuli, riisi või pita-leivaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta õli pannil ja hauta selles hakitud sibul 4–5 minutiga pehmeks. Lisa karripasta ja tomatipüree. Sega läbi, nii et sibulad on hästi kaetud.

2. Lisa kanapuljong, punane vein ja loorberileht. Maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta keemiseni. Lisa suhkur ja sidrunimahl, alanda kuumust ja hauta 10 minutit.

3. Võta loorberileht kastmest välja. Sega majonees, aprikoosidžemm ja kergelt vahustatud koor. Lisa karrikaste.

4. Tükelda kana ja sega kastmega nii palju, et kana oleks kergelt kaetud. Sega hulka mandlilaastud. Serveerimiseks konservvirsikuid ja rukola lehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa