Argitoidud

Rabarberi-ingveri syllabub

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge elegantne dessert vahukoore, šerri või valge veiniga valmib kiiresti ja selles saad kasutada lisandeid vastavalt soovile ja aastaajale. Kalorite hulka annab vähendada, kui asendad osa vahukoorest nt kreeka jogurtiga. Lisades keelekese küpsiseid, saad selle retsepti põhjal valmistada hoopis tuntud magustoidu trifle.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda rabarberivarred 2 – 3 cm juppideks, koori ingver ja haki peeneks. Pane rabarber ja ingver kastrulisse, lisa 1,5 dl valget veini ja 1 dl suhkrut. Kuumuta, kuni rabarber veidi pehmeneb, 3–5 minutit.

2. Vahusta koor ja suhkur pehmete tippudega vahuks. Tõsta 4 sl rabarberit taldrikule ja suru kahvliga pudiks.

3. Klopi mascarpone hulka vahustatud koor.

4. Jaga pokaalide põhja enamjagu rabarberist, osa jäta serveerimiseks. Tõsta peale kreem ja järelejäänud rabarber koos siirupiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa