Argitoidud

Aedviljakarri kinoaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Söö end saledaks Autor: Marika Puhm
Valgu- ja kiudainerikka kinoaga valmistad maitsva köögiviljaroa. Soovijatele paku juurde lihapihve või kvaliteetseid toorvorste ja toitev õhtueine ongi valmis!
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Puhasta ja tükelda aedviljad.

2. Kuumuta õli laiema põhjaga potis või vokkpannil ning kuumuta hakitud sibul ja küüslauk koos karri ja Cayenne’i pipraga klaasjaks (jälgi, et küüslauk ei kõrbeks).

3. Kalla juurde puljong, lisa ülejäänud köögiviljad ja kaneelipulk ning hauta 10 minutit.

4. Nüüd lisa kinoa ja hauta veel 15 minutit, kuni kõik koostisosad on pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa