Argitoidud

Kala-krevetivardad

Keskmine hinne: 2.55 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Põnevad grillvardad, kus maheda marinaadi abil saavad ühtseks suupisteks väga erinevad komponendid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega kausis marinaadiained. Tükelda kala ja pane marinaadi.

2. Lõika peekon 5–6 cm laiusteks ribadeks ning rulli igaühe sisse paar krevetti.

3. Tükelda paprikad. Lüki vardasse vaheldumisi seened, paprikatükid, kala ja peekonirullid ning pintselda marinaadiga.

4. Grilli vardaid aeg-ajalt keerates ja marinaadiga maitsestades umbes 7 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa