Argitoidud

Ingverirabarber jäätisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rabarberitoidud Autor: Lia Virkus
Ingveri ja suhkruga röstitud rabarberid on suurepäraseks lisandiks vanillijäätisele. Hõrk järelroog kevadisele grillipeole valmib vaid 10 minutiga. Ka õues grillil saad seda pannil kiirelt valmistada.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika rabarberid 5 cm pikkusteks juppideks, suuremad tükid lõika ka pikuti pooleks.

2. Kuumuta pannil või ja sulata selles madalal kuumusel suhkur.

3. Lisa hakitud ingver ja sega. Lisa ka rabarber ja kuumuta 4–5 minutit, kuni rabarber on poolpehme. See ei tohiks laguneda, vaid peaks jääma tükiline.

4. Serveeri kohe jäätisega, rabarberilisand peaks olema veel kergelt soe. Puista üle hakitud pistaatsiapähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa