Argitoidud

Mandlised rabarberitopsid

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Rabarberitoidud Autor: Pille Enden
Krõbeda tainamütsiga lihtsalt valmiv rabarberivorm maitseb kõige paremini soojalt vanillikastme või jäätisega.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 15–20 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika rabarberivarred väikesteks kuubikuteks, sega hulka suhkrud ja vein ning maitsesta kaneeliga.

2. Vahusta või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud kuivained.

3. Määri 6 väikest portsjonvormi või 1 suur koogivorm võiga. Tõsta põhja(de)le rabarberisegu ja pane peale mandlikate.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Serveeri jäätise või vanillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa