Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mandlised rabarberitopsid

Argitoidud

Mandlised rabarberitopsid

Pille Enden Rabarberitoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbeda tainamütsiga lihtsalt valmiv rabarberivorm maitseb kõige paremini soojalt vanillikastme või jäätisega.

40-60 min

15 minutit + 15–20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
600 g Rabarber
2 spl Fariinsuhkur
2 spl Suhkur
1 dl Valge vein
Kaneelipulber
MANDLIKATE
100 g Või
1 dl Suhkur
1 tk Muna
1 dl Hakitud mandlid
2 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
Või vormi määrimiseks
1. Lõika rabarberivarred väikesteks kuubikuteks, sega hulka suhkrud ja vein ning maitsesta kaneeliga.

2. Vahusta või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud kuivained.

3. Määri 6 väikest portsjonvormi või 1 suur koogivorm võiga. Tõsta põhja(de)le rabarberisegu ja pane peale mandlikate.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Serveeri jäätise või vanillikastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke