Argitoidud

Röstitud kõrvitsa supp tangudega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kevadtoidud Autor: Pille Enden
Mõnusalt tummine supp kõrvitsast ja tangudest. Kasuta selle maitsestamiseks mõnd põnevat naturaalset siirupit – astelpaju-, võilille-, kuusevõrse- või vahtrasiirupit. Kui paastuaeg läbi, võid lisada frikadelle või õlis läbi kuumutatud toorvorstijuppe.
Valmistusaeg: 40-60 min

40 minutit + 15 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda kõrvits kuubikuteks, sega õliga, maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjupannile või -vormi ja rösti 220kraadises ahjus 15 minutit, kuni kõrvits on pruunistunud ja peaaegu pehme.

2. Haki sibul ja kuumuta õlis koos salveiga 3 minutit. Lisa tangud ja puljong, kuumuta keemiseni, vähenda kuumust, kata kaanega ja hauta 15 minutit. Sega aeg-ajalt.

3. Lisa kõrvits, maitsesta siirupi ja äädikaga. Kuumuta läbi ja maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa