Argitoidud

Nõgesega lihapallid

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Kevadised kaunilt täpilised lihapallid nõgese ja punega. Pallikesi tasub teha korraga kohe suurem kogus, neid on
mugav järgmisel päeval soojendada või pakkuda niisama tikusuupisteks. Kui nõgest ei ole, sobib hästi ka värske naat aianurgast.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Pese ja kupata nõgesed kiiresti kergelt soolatud vees. Jahuta sõelal külma vee all. Pigista kuivaks ja haki.

2. Sega hakkliha, kahvliga purustatud kartul ja nõgesed. Maitsesta soola, pipra, pune ja pressitud küüslauguga.

3. Vormi tainast pallid, kastes käsi külma vee alla – nii on seda kergem teha.

4. Küpseta pannil või ja õli segus keskmisel kuumusel iga külje pealt, kuni pallid on saanud kauni värvi. Vähenda kuumust ja küpseta kaane all veel 5 minutit.

Serveeri koos keedetud kartulite ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa