Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hirsipuder muskaatkõrvitsaga

Argitoidud

Hirsipuder muskaatkõrvitsaga

Maire Vesingi Tervise hoidmise toidud 3
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Kulpsoo
40-60 min
Gluteenivaba
Retsept
portsjonile
160 g Hirsitang
0.5 l Vesi
0.2 l Kookos- või mandlipiim
150 g Muskaatkõrvits
Meresool
20 g Roosuhkur, mesi või agaavisiirup
Värskelt pressitud sidrunimahl
Vanillipulber
SERVEERIMISEKS
Marjad, keedis, mesi, mandlilaastud, erinevad seemned või pählid


1. Pese hirsitangud sooja veega (soovi korral kupata) ning keeda soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

2. Lisa riivitud kõrvits, kookos- või mandlipiim, magusaine, soovi korral kookosõli ning jätka hautamist, kuni puder on valmis. Olenevalt hirsi sordist võib selleks kuluda 15–40 minutit.

3. Valmis puder maitsesta sidruni mahla ning vanilliga.

4. Serveeri meele päraste marjade, keedise, mee, mandlilaastude, erinevate seemnete või pähklitega.

5. Lisa valmis pudrule maitse mitmekesistamiseks ja toiteväärtuse tõstmiseks veidike mandli- või pähklivõid.

KOMMENTAARID

raimond 10.okt 2016 18:30
soo-
ooooooooooooooooooooooooooooooooo site
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes