Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Munata pannkoogid

Argitoidud

Munata pannkoogid

Merilin Vesingi Tervise hoidmise toidud 3
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Kulpsoo
Gluteeni- või laktoositalumatuse, piima- või munaallergia tõttu ei pea laps loobuma oma lemmiktoitudest. Püüa tema lemmikud menüüsse alles jätta. Kui asendada sobimatu tooraine sobivaga, võib tulemus olla sama maitsev ning silmailu pakkuv. Eeldatavasti usaldab laps uusi maitseid rohkem, kui need esinevad tuttavas vormis.

40-60 min

Retsept
0.5 l Riisi- või mandlipiim
150 g Riisijahu
130 g Kartuli- või maisitärklis
30 g Kookosõli
70 g Õunapüree
30 g Agaavisiirup
1 tl Guaarakummit
1 tl Gluteenita küpsetuspulber
Meresool
Kookosrasv praadimiseks


1. Sega omavahel gluteenita jahud, tärklised ja guaarakummi.

2. Sega kokku õunapüree, kookos- või rapsiõli ning riisivõi mandlipiim, lisa kuivainesegu ning klopi tainas ühtlaseks.

3. Lase sellel umbes 30 minutit seista, et jahud paisuksid.

4. Prae kookosrasvaga keskmisel kuumusel väikesed lusikapannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.

5. Serveeri toormoosi, marjade või muu meelepärase lisandiga.

HEA TEADA!

* Munata pannkooke küpseta madalamal kuumusel.

* Nendest kogustest saad 25 lusikapannkooki.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes