Argitoidud

Jahe peedisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Külmad suvesupid Autor: Tiina Lebane
Magus ja mahe peet sobib korraga ka rohkem kui ühe tugeva maitsega. Selles värskes supis on tunda nii sidruni hapukat värskust, ingveri tulisust kui koriandri peent pähklinüanssi. Kookoshelbed ja kõrvitsaseemned teevad supi tummisemaks, kookospiim lisab sametist kooresust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Tükelda blenderisse peedid, sibula- ja sellerivarred, pirnid, küüslauguküüned ja ingver. Lisa sidruni mahl ja riivitud koor, peedimahl, kookoshelbed ja kõrvitsaseemned, sojakaste, jahvatatud koriander, sool, pipar ja koriandrilehed.

2. Töötle kõik siledaks püreeks. Lõpuks sega hulka kookospiim ja kontrolli veel kord maitset.

3. Kui on aega, siis hoia suppi maitsete ühtesulamiseks järgmise päevani külmkapis, kuid võid ka kohe süüa.

4. Lisa portsjonitele juustukuubikuid ja kõrvitsaseemneid ning hammusta kõrvale külma võiga kaetud rukkileiba.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa