Argitoidud

Maisi-piimasupp krevettidega

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Piim lauale ja kõhtu Autor: Epp Mihkels
Mahedamaitselisele maisi-piimasupile lisavad pisut meremaiku ja krõmpsu krevetid. Kes priisata tahab, võib ka veidi külmsuitsulõhet supisse hakkida.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori kartulid, lõika kuubikuteks ning keeda köögiviljapuljongis hästi pehmeks. Lisa nõrutatud mais ja keeda veel veidi.

2. Püreesta supp saumikseriga. Lisa piim ja lase supil uuesti keema tõusta.

3. Maitsesta soola-pipraga. Puista hulka sulatatud krevetid ja valmis ta ongi.

4. Serveerimisel võid peale riputada ka hakitud tilli või muud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa