Argitoidud

Ukraina kalarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tanel Ingi
Peeter Kardi kokaraamatust, Taneli täiendustega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Tegu on nagu selline.

1. Et siis liha-kalakraam läbi hakklihamassina. Mina lasen üks kord, et jääb vähe jämedam ja mahlasem.

2. Siis edasi nagu ikka kotletitaina puhul: asjad hakkida väikesteks tükkideks ja segada kokku.

3. Siis vormida sellised väikesed vorstilaadsed punnid ja paneerida riivsaiaga ja praadida õli ja võiga.

4. Kui pruunistatud, siis panna haudepotti ja lisada koort no nii umbes 100 g.

5. Siis läheb ahju miski 150 või 175 kraadi juurde umbes 15 minutiks ja siis välja. Serveeri koos kartulipudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa