Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ukraina kalarullid

Argitoidud

Ukraina kalarullid

Tanel Ingi Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Krõõt Tarkmeel
Peeter Kardi kokaraamatust, Taneli täiendustega.
20-40 min
Retsept
1 kg Valge kala filee (haug, koha)
300 g Seapekk
Päevalilleseemned
Hakitud värske petersell
3 tk Muna
Ürtide segu: pune, rosmariin, basiilik
Soolaseened
2 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
100 g Rõõsk koor 35%
Riivsai paneerimiseks
Õli ja või praadimiseks
Sool
Tegu on nagu selline.

1. Et siis liha-kalakraam läbi hakklihamassina. Mina lasen üks kord, et jääb vähe jämedam ja mahlasem.

2. Siis edasi nagu ikka kotletitaina puhul: asjad hakkida väikesteks tükkideks ja segada kokku.

3. Siis vormida sellised väikesed vorstilaadsed punnid ja paneerida riivsaiaga ja praadida õli ja võiga.

4. Kui pruunistatud, siis panna haudepotti ja lisada koort no nii umbes 100 g.

5. Siis läheb ahju miski 150 või 175 kraadi juurde umbes 15 minutiks ja siis välja. Serveeri koos kartulipudruga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes