Argitoidud

Räime-kartulivorm küllusliku mädarõikaga

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Oma Maitse kokaraamat 2 Autor: Kaie Mei
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta kalad ning eemalda räimedelt selgroog ja seljauim. Maitsesta fileed mõlemalt poolt soola ja pipraga. Viiluta kartulid ja sibul.

2. Määri küpsetusvormi põhi ja ääred võiga. Tõsta iga filee peale 0,5 tl mädarõigast ning murra siis pooleks. Laota fileed vaheldumisi kartulite ja sibulalõikudega vormi. Vala peale rõõsk koor ja küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit.

3. Serveeri rohke tilliga ja soovi korral ka peeneks hakitud keedumunaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa