Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räime-kartulivorm küllusliku mädarõikaga

Argitoidud

Räime-kartulivorm küllusliku mädarõikaga

Kaie Mei Oma Maitse kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g Värsked räimed
Sool
Must pipar
3 tk Keedetud kartul
1 tk Mugulsibul
Või vormi määrimiseks
100 g Mädarõigas
1.5 dl Rõõsk koor 35%
Värske till
Keedumuna soovi korral
1. Puhasta kalad ning eemalda räimedelt selgroog ja seljauim. Maitsesta fileed mõlemalt poolt soola ja pipraga. Viiluta kartulid ja sibul.

2. Määri küpsetusvormi põhi ja ääred võiga. Tõsta iga filee peale 0,5 tl mädarõigast ning murra siis pooleks. Laota fileed vaheldumisi kartulite ja sibulalõikudega vormi. Vala peale rõõsk koor ja küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit.

3. Serveeri rohke tilliga ja soovi korral ka peeneks hakitud keedumunaga.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga