Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kohupiimakarask porgandiga

Argitoidud

Kohupiimakarask porgandiga

Raili Mikk Hommikusöök hea päeva algus
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soe karask või, toorjuustu või muu määrdega viib keele alla. Ja valmib ju üsna lihtsalt, vaid ainete kokkusegamise ja küpsetamise vaev.

20-40 min

10 minutit + 18–20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
150 g Kohupiim
2 dl Piim
1 tl Sool
1 tl Suhkur
1 tk Muna
2 spl Õli
1 tk Keskmine porgand
2 dl Odrajahu
2 dl Täisteranisujahu
0.5 tl Sooda
1. Hõõru kohupiim piimaga lahti. Lisa sool, suhkur, muna, õli, riivitud porgand ja soodaga segatud jahud. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vormi madal päts.

2. Küpseta 225-kraadises ahjus 18–20 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes