Argitoidud

Pasta naadi-avokaadopestoga

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Maccheroni! Sööjad ootavad pastat Autor: Kaie Mei
Võime end uhkusega loodusrahvaks nimetada, sest meie väega umbrohud on muutunud tavapäraseks kulinaaria osaks. Kevade tulek ei avaldu mitte ainult linnuvaatluses, vaid ka kokkajate „tagumikud-taeva-poole“ vaates – kraavide äärest nopitakse toidu sisse väikseimgi naadi- või nõgesenupp ...
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Mõõda naadid, avokaado viljaliha, mandlid, juust ja õli köögikombaini ning purusta kõik ühtlaseks sõmeraks seguks. Maitsesta sidrunimahla ning vajadusel soolaga.

2. Pane pasta keema soolasesse vette.

3. Nõruta pasta, kuid säilita pastakeeduvett. Sega pasta pestoga ning lisa nii palju pastakeeduvett, et saaksid kreemja roa.

4. Serveeri eelkuumutatud taldrikutelt, puista üle juustuga ning naudi kohe. Soovi korral täienda rooga söögiks sobivate leidudega peenralt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa