Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustu-peekonimuffinid

Argitoidud

Juustu-peekonimuffinid

Raili Mikk Hommikusöök. Hea päeva algus
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ahjusoojad muffinid on just see, mida nädalavahetuse hommikul kohvi või tee kõrvale nautida. Kui neid hommikusöögist üle jääb, saab pakkuda lõunasupi juurde.

20-40 min

15 minutit + 25 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
8 tk Peekoniviil
0.5 spl Õli
100 g Või
50 g Juust
4 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
2 tk Muna
1 tl Mahe sinep
2 dl Piim
1 spl Hakitud petersell
Sool
Must pipar
1. Kuumuta õli pannil ja prae hakitud peekon krõbedaks. Jahuta ja nõruta majapidamispaberil. Sulata või. Lõika 2/3 juustust väikesteks kuubikuteks, ülejäänu riivi.

2. Sõelu jahu, küpsetuspulber, 0,5 tl soola ja näpuotsatäis musta pipart kaussi. Klopi munad lahti ning sega hulka sinep, sulatatud või ja piim. Vala vedelik kuivainete hulka ja sega kiiresti läbi.

3. Lisa krõbe peekon, juustutükid ja hakitud petersell. Jaga tainas muffinipannile või -vormidesse ja riputa peale riivjuust. Küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit.

KOMMENTAARID

T 21.mai 2016 23:46
Katsetasin täna, tegin täpselt retsepti järgi 12-le. Kahjuks ei ole üldse rahul, muffinid tulid tohutult jahused. Ei tea milles asi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke