Argitoidud

Juustu-peekonimuffinid

Keskmine hinne: 3.24 Allikas: Hommikusöök. Hea päeva algus Autor: Raili Mikk
Ahjusoojad muffinid on just see, mida nädalavahetuse hommikul kohvi või tee kõrvale nautida. Kui neid hommikusöögist üle jääb, saab pakkuda lõunasupi juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 25 minutit ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Kuumuta õli pannil ja prae hakitud peekon krõbedaks. Jahuta ja nõruta majapidamispaberil. Sulata või. Lõika 2/3 juustust väikesteks kuubikuteks, ülejäänu riivi.

2. Sõelu jahu, küpsetuspulber, 0,5 tl soola ja näpuotsatäis musta pipart kaussi. Klopi munad lahti ning sega hulka sinep, sulatatud või ja piim. Vala vedelik kuivainete hulka ja sega kiiresti läbi.

3. Lisa krõbe peekon, juustutükid ja hakitud petersell. Jaga tainas muffinipannile või -vormidesse ja riputa peale riivjuust. Küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
T 21.mai 2016 23:46
Katsetasin täna, tegin täpselt retsepti järgi 12-le. Kahjuks ei ole üldse rahul, muffinid tulid tohutult jahused. Ei tea milles asi.
1