Argitoidud

Tortiljad röstitud köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
Sooja köögiviljasuupistet sobib pakkuda nii klaasikese veini kõrvale kui ka kergeks eelroaks. Tugevalt maitsestatud röstitud köögiviljad koos laimise avokaado-tomatisalatiga on serveeritud krõbedal tortiljal.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika baklažaan, paprikad ja suvikõrvits 2–3 cm suurusteks tükkideks. Haki sibul. Laota köögiviljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning sega purustatud küüslaugu, pune, tüümiani, tšillimaitseaine, soola ja pipraga.

2. Rösti 200-kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni on pehmed.

3. Koori avokaadod ja tükelda viljaliha. Sega laimimahla ja poolitatud tomatitega ning maitsesta soola ja pipraga. Pane viimaseks 5 minutiks köögiviljadele ka tortiljad ja küpseta, kuni need on krõbedad.

4. Tõsta tortiljad taldrikutele, laota peale rukolalehed ja köögiviljad. Kõige peale tõsta avokaado-tomatisalat ja raputa üle murendatud fetajuustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa