Argitoidud

Räimepihvid juustu ja pestoga

Keskmine hinne: 2.92 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Räimepihve on lihtne ja mugav valmistada, neid saad teha nii suurte kui ka väikeste räimedega. Täidiseks kasuta endale meelepärast juustu ja pestot – isetehtud pesto on muidugi parim.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Laota räimed, nahk allpool, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Määri peale pestot ja pudista üle meelepärase juustuga. Tõsta teine räimefilee peale, nahapool ülal. Pane igale pihvile tükike võid ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, olenevalt fileede suurusest.

3. Jahvata peale musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
oioi 30.mai 2015 01:32
Pihv on tuletatud soomekeelsest sõnast pihvi, mis omakorda on tuletis ingliskeelsest sõnast beef - loomaliha.
oioi 30.mai 2015 01:31
Pihv on tuletatud soomekeelsest sõnast pihvi, mis omakorda on tuletis ingliskeelsest sõnast beef - loomaliha.
1