Argitoidud

Rootsipärased vürtsräimed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Väga maitsev suutäis! Räimed peaksid külmas maitsestuma viis päeva, et saavutada küpsust ja maitsekust. Mina ei jaksa nii kaua oodata ja naudin neid juba paari päeva pärast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lao räimerümbad kaussi ja kalla üle marinaadiga. Jäta 12 tunniks seisma. Kalla vedelik ära ja nõruta kuivaks.

2. Sega kokku vürtsisegu ained ja lao kihiti laiema klaaspurgi või mõne muu nõu põhja: vürtsisegu, kiht räimi, sibulaviile, vürtsisegu, räimi ja sibulat. Jätka, kuni räimed ja sibul otsas, ning puista üle vürtsiseguga (kui segu jääb üle, pane see kaanega suletud purki ja kasuta järgmisel korral).

3. Jäta räimed vähemalt üheks ööks külma, viie päeva pärast on nad kõige paremad. Sobivad hästi palaval suvepäeval kuumade keedetud kartulite kõrvale koos hapukoorega või hoopis musta leiva juurde hommikusöögiks
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa