Argitoidud

Kerge räimesupp

Keskmine hinne: 2.49 Allikas: Eesti Niane Autor: Lia Virkus
Kerge räimesupp maitseb hästi ka kuumal suvepäeval, toidab kõhtu ja varustab meid väärtuslike oomega-3 rasvhapetega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Maitsesta fileed vähese peene soolaga.

2. Haki porru õhukesteks ribadeks ja kuumuta poti põhjas õlis nõrgal kuumusel läbipaistvaks. Lõika porgand ja sellerivarred väikesteks kuubikuteks. Pane köögiviljad keedunõusse, lisa vesi või puljong.

3. Kuumuta keemiseni ja hauta vähesel kuumusel 10 minutit.

4. Lõika kooritud kartulid väikesteks tükkideks ja lisa koos maitseainetega, hauta veel 5 minutit. Viimasena pane supi sisse tükeldatud räimefileed ja kuubikuteks lõigatud kurgid, lase pärast keematõusmist keeda mitte kauem kui minut.

5. Korja pipraterad ja loorberileht vahukulbiga välja, tõsta supp kohe taldrikutesse, riputa peale ohtrasti hakitud maitserohelist ja soovi korral serveeri hapukoorega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa