Argitoidud

Puuviljakasukas suitsulõhega

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Väike salatiraamat Autor: Epp Mihkels
Kasukasalati ainetel valminud puuviljane salat kuumsuitsukalaga. Mõnus ja kerge eine. Kõrvale paku kindlasti värsket saia.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika salatipea neljaks ja neljandikud peenteks ribadeks. Riivi mango ja õunad (või kiivi) jämeda riiviga. Kui serveerid salatit hiljem, riivi kõik ained eraldi ja lao kokku vahetult enne serveerimist. Kui pakud salatit kohe, võid komponendid riivida üksteise peale serveerimiskaussi. Kiivi muutub seistes mõrkjaks, seepärast ei saa salatil lasta kaua seista ega seda varakult valmis teha. Samal põhjusel on mõttekas valmistada salatit just piisav kogus.

2. Puista serveerimiskaussi kõigepealt salatiribad, siis mango ja õun (või kiivi). Tükelda pool kuumsuitsukalast salatile.

3. Sega kaste ja vala pool sellest salatile. Lao või riivi peale veel üks kiht kõiki komponente ja kata allesjäänud kastmega.

4. Lase kastmel 5 minutit salatikihtide vahele nõrguda ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa